Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بوتیک هتل وکیل کرمان پس از مدت‌ها تاخیر قرار بود خردادماه افتتاح شود که نشد و باید دید که وعده مسئولان برای افتتاح این هتل تا شهریورماه محقق می‌شود؟ - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، دولت دوازدهم روزهای پایانی خود را طی می‌کند و در این ایام بازار افتتاح پروژه‌های نیمه تمام و وعده‌ مسئولان برای افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌ها در روزهای پایانی دولت داغ است؛ پروژه‌هایی که بارها و بارها از سوی مسئولان وعده افتتاح آنها داده شده و حالا چشم همه به روزهای پایانی دولت و تحقق آخرین وعده‌‌های آنها دوخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوتیک هتل وکیل کرمان از جمله این پروژه‌ها است؛ پروژه‌ای که پس از مدت‌ها تاخیر در آخرین وعده مسئولان قرار بود خردادماه امسال افتتاح شود که نشد و حال مسئولان وعده افتتاح آن را به شهریور داده‌اند و باید دید که این وعده تا شهریور محقق می‌شود یا نه؟

کاروانسرای وکیل کرمان یکی از بزرگترین کاروانسراهای کشور و بنای ارزشمند تاریخی است که سالیان زیادی به حال خود رها شده بود و تلاش‌ها برای مرمت و احیای آن، ناکام می‌ماند تا اینکه سرنوشت تلخ این کاروانسرا تغییر کرد و با پیگیری‌های فراوان، میراث‌فرهنگی کرمان توانست حکم خلع‌ید پیمانکار این پروژه را گرفته و  مردادماه سال 96 بود که کاروانسرای وکیل برای تبدیل شدن به یک مجموعه اقامتی به سرمایه‌گذار جدید واگذار شود.

کاروانسرای وکیل کرمان بیش از 4 هزار متر مربع زیربنا دارد و در جریان بازدید علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از این مجموعه در چهارم مهرماه سال 98، اسفندیار حیدری‌پور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران با اشاره به پیشرفت فیزیکی این پروژه گفت: کار در دو حوزه استحکام بخشی و تاسیسات در حال انجام است و پیش‌بینی می‌کنیم طی 9 ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه این کاروانسرا تا خردادماه 99 به یک بوتیک‌هتل تبدیل می‌شود افزود: با اتمام این طرح، کاروانسرای تاریخی وکیل با 57 اتاق و حدود 140 تخت به زنجیره هتلداری استان کرمان اضافه می‌شود.

کاروانسرای وکیل کرمان بیش از 4 هزار متر مربع زیربنا دارد و با اتمام این طرح، این کاروانسرای تاریخی با 57 اتاق و حدود 140 تخت به زنجیره هتلداری استان کرمان اضافه می‌شود و در تمامی این سال‌ها بارها و بارها وعده افتتاح این پروژه بزرگ نیز داده شده است تا جایی که آخرین بار فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از افتتاح این پروژه تا خردادماه سال جاری خبر داد با این وجود تیرماه از نیمه گذشت و خبری از افتتاح این پروژه نشد.

حالا مجتبی شفیعی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان کرمان از افتتاح این پروژه تا شهریور ماه امسال خبر می‌دهد.

وی با بیان اینکه روزانه 70 نفر در پروژه کاروانسرای وکیل کرمان کار می‌کنند اظهار داشت: این پروژه از پروژه‌های فعال میراث فرهنگی استان کرمان است.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با اشاره به اینکه قرار است این پروژه تا شهریور ماه افتتاح شود عنوان کرد: بیش از 50 میلیارد تومان در این پروژه توسط بخش خصوصی هزینه شده است.

کاروانسرای وکیل کرمان در محاصره داربست‌‌ها از دریچه دوربینکاروانسرای وکیل کرمان در دهه فجر افتتاح می‌شودنبض حیات در کاروانسرای وکیل کرمان به روایت تصویر

کاروانسرای وکیل از مجموعه کاروانسراهای درون شهری کرمان به شمار می‌رود که در حاشیه خیابان شریعتی کرمان قرار دارد و در نزدیکی بازار وکیل کرمان واقع شده و جزو کاروانسراهای بزرگ کشور محسوب می‌شود که قدمت آن به 170 سال پیش بر می‌گردد.

ساخت کاروانسرای وکیل کرمان در سال 1277 به فرمان محمد اسماعیل خان وکیل الملک والی آغاز شد و در سال 1287 به دست فرزند وی مرتضی قلی خان وکیل الملک تکمیل شد.

کاروانسرای وکیل از دو طبقه تشکیل شده و 120 غرفه را در خود جای داده است که دو درب ورودی به بازار وکیل دارد و سر در ورودی کاروانسرای وکیل که به داخل بازار باز می‌شود، با گچ‌بری و کاشی‌کاری‌های زیبایی تزئین شده و سر در ورودی دوم کاروانسرا که در قسمت بیرونی بازار وکیل قرار دارد را نیز با کاشی مزین کرده‌اند.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی استان کرمان سازمان میراث فرهنگی استان کرمان کاروانسرای وکیل کرمان افتتاح این پروژه میراث فرهنگی استان کرمان صنایع دستی تا شهریور بوتیک هتل پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • افتتاح بازارچه کسب و کار دانش آموزی در روستای قاسم‌آباد بجستان
  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر