Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا فریدون فعالی روز سه شنبه در گردهمایی فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی شهرستان رفسنجان از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان خواست که مس مورد نیاز هنرمندان استان کرمان را تأمین کند تا به وسیله هنرمندان آثار و صنایع دستی تولید و در نمایشگاه ها و بازار داخلی و خارجی به فروش و عرضه برسد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ستاد تسهیلات سفر باید در طول سال فعال باشد و منوط به نوروز نباشد تا گردشگرانی که به مقصد و محل زندگی خود باز می گردند راضی از سفر باشند و بتوانند چند نفر دیگر را ترغیب کنند تا به استان کرمان و شهرستان های دارای ظرفیت گردشگری سفر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالی افزود: برای جذب گردشگر باید چندین کیلومتر قبل از اثرهای تاریخی و بناهای ارزشمند گردشگری برنامه ریزی و طرح داشت و آن آثار معرفی شوند؛ بسته های حمایتی ارائه و هتل های بیشتری ایجاد شود.

وی با تاکید بر جایگاه و ظرفیت های میراثی و طبیعی استان کرمان و مقایسه آن با برخی استان های دیگر مقصد سفرهای گردشگری، تاکید کرد: به طور مثال استان کرمان در مقایسه با فارس که دارای بیشترین گردشگر است هفت اثر ثبت جهانی دارد در حالی که استان فارس داری پنج اثر ثبت جهانی است.

مسئول افزود: رفسنجان دارای ۱۴ دفتر خدمات مسافرتی و پنج واحد بومگردی است که باید با توجه به ظرفیت های ارزشمند گردشگری در این شهرستان این دفاتر  و واحد های بومگردی افزایش یابند و در خدمات رسانی به مسافران و گردشگران نیز بیش از پیش عمل کرد و انتظارات گردشگران را برآورده ساخت.

فعالی بیان کرد: ۸۵ درصد آثار گردشگری در شهرستان بم توسط مردم مرمت می شود در حالی که رفسنجان ظرفیت های گردشگری بکر دارد اما این حوزه احیا نشده است.

وی گفت: متقاضیان احیای آثار گردشگری را حمایت می کنیم و در صدور مجوزها و ارائه تسهیلات آمادگی داریم زیرا مسیر توسعه برخی از کشورهای جهان در صنعت گردشگری است و توجه به این صنعت بسیار مفید خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان همچنین از اعتبار ۱۹۲ میلیارد تومانی در حوزه توسعه گردشگری این استان خبر داد و گفت: از این میزان ۵۶ میلیارد تومان اعتبار دولتی و بقیه اعتبار بخش خصوصی است که در اجرای پروژه های بخش گردشگری به کار می روند.

فعالی با اشاره به وجود دو مجموعه و منطقه نمونه گردشگری در رفسنجان اظهار کرد: یکی از این دو مجموعه دهکده آرامش است که اگر به بهره برداری برسد به عنوان بهترین جاذبه گردشگری شهرستان خواهد بود.

وی ادامه داد: در استان کرمان برای رونق گردشگری به دنبال ایجاد همدلی و تفاهم بین دستگاه های اجرایی و متقاضیان توسعه و احیای آثار گردشگری هستیم تا بتوان بیشترین گردشگر را جذب کرد.

فعالی همچنین از وجود هتل هیلان در رفسنجان از ارزشمندترین و زیباترین هتل های ایران یاد کرد و گفت: این هتل باید مورد حمایت قرار گیرد و از خدماتی که ارائه می دهد نباید خرده گرفت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان  گفت: برای راه اندازی مجموعه خانه حاج آقا علی وقتی کسی ورود نمی کند مجتمع مس سرچشمه احیا و راه اندازی آن را متقبل می شود لذا باید کمک کنند تا آثار احیا و راه اندازی شوند.

رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها گردشگری مس سرچشمه کرمان رفسنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری مس سرچشمه کرمان گردشگری مس سرچشمه کرمان رفسنجان استان کرمان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: آثار تاریخی کشف شده در گذر کمرزرین، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و اطلاعات خوبی را می‌توان از این آثار به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی ایزدخواستی امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار اصفهان از گذر کمرزرین اظهار کرد: باستان‌شناسی گذر کمر زرین در راستای کشف شواهد گام برداشت، اما در حال حاضر در حال بررسی و تحلیل این اکتشافات است و تصمیم دارد تمام موارد این آثار کشف شده را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: در حال حاضر باستان‌شناسان، این گذر را به ۱۰ لایه تاریخی تقسیم کرده‌اند و تمام این لایه‌ها در حال بررسی است، همچنین این موضوعات در راستای شفافیت تصویر اصفهان در ادوار مختلف، بسیار تأثیرگذار است.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تاکید کرد: این شواهد تاریخی، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و در حال حاضر به یک شاهد دست نخورده‌ای دست پیدا کرده‌ایم و اطلاعات خوبی می‌توان از این آثار به دست آورد که بهتر از اطلاعات مکتوب است.

ایزدخواستی گفت: با هماهنگی میراث فرهنگی و شهرداری در حال توسعه کاوش این گذر هستیم.

کد خبر 750485

دیگر خبرها

  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • ویدیو/ بدرقه شهدای گمنام در رفسنجان و اصفهان
  • تدفین پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در کرمان
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • تشییع پیکر مطهر ٢ شهید گمنام در کرمان و رفسنجان/وداع با فرزندان روح الله در ديار حاج قاسم
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • علت استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟ | کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد...
  • استقبال گرم مردم کرمان از ٢ شهید گمنام در یک شب بارانی + فیلم
  • جزییات مراسم استقبال و تشییع پیکر شهدای گمنام در کرمان
  • پایتخت مقاومت اسلامی معطر به عطر شهدای گمنام شد